Privacy Policy, Cookies & GDPR

Data hentet fra Vitanetshop.eu er blevet indtastet af dig på tidspunktet for enten bestilling eller oprettelse af en konto, disse vil ALDRIG blive delt med en tredjeparts virksomhed/person !!!

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. Disse er kun registreret i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid slette dine oplysninger ved at logge ind på din konto og vælge "GDPR - Slet konto", Bemærk når slettede oplysninger ikke kan genfindes igen. Til dit køb hos Vitanetshop.eu har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail-adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at levere varen korrekt til dig. Personoplysningerne registreres hos Vitanetshop.eu og opbevares i op til 2 år, hvorefter oplysningerne arkiveres. Du kan til enhver tid slette dine data.

Når vi indsamler personoplysninger via vores hjemmeside, sikrer vi, at det altid sker ved at give dit udtrykkelige samtykke, så du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Direktøren og personalet for Vitanetshop.eu har adgang til de oplysninger, der er registreret om dig.

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret via SSL. Vi sender kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Vitanetshop.eu har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til at forstå, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder er i overensstemmelse med persondataloven, og du kan kontakte Vitanetshop.eu på e-mail [email protected].

Cookies

På Vitanetshop.eu, bruges cookies til at optimere siden og dens funktionalitet og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan dette gøres afhænger af din browser. Du kan læse mere om, hvordan du aktiverer cookies her

Log statistik

Vi bruger en logstatistik på Vitanetshop.eu. Dette er et statistik-system, der indsamler information, som kan give en statistik over, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på siden det forlades osv. Logstatistikken bruges kun med det formål at optimere Vitanetshop.eu.

Display Advertising

Vitanetshop.eu bruger remarketing til at annoncere og indsamle annoncevisninger online. Tredjepartsleverandører, herunder Google, facebook, kan vise vores annoncer på websteder på tværs af nettet. Du kan fravælge Google Analytics til Display Advertising, men hvordan det gøres afhænger af din browser. Du kan muligvis fravælge hjælp her

Brud på sikkerheden

Skulle der være en pause i vores system, og dine data er blevet kompromitteret på den ene eller anden måde, vil du blive kontaktet inden for 72 timer.

Online Dispute Resolution

Vitanetshop.eu overholder EU-loven af 15. februar 2016, som siger, at alle websteder skal linke til Websted for online tvistbilæggelse

Denne privatlivspolitik angiver, hvordan denne hjemmeside (herefter "butikken") bruger og beskytter enhver information, der du giver butikken, mens du bruger denne hjemmeside. Butikken er forpligtet til at sikre, at dit privatliv er beskyttet. Skulle vi bede dig om at give visse oplysninger, som du kan identificere dig med, når du bruger denne hjemmeside, så du kan være sikker på, at den kun vil blive brugt i overensstemmelse med denne fortrolighedserklæring. Butikken kan ændre sig denne politik fra tid til anden ved at opdatere denne side. Du bør tjekke denne side fra tid til anden for at sikre at du er tilfreds med eventuelle ændringer.

Hvad indsamler vi

Vi kan indsamle følgende oplysninger:

  • name
  • kontaktoplysninger inklusive e-mailadresse
  • demografiske oplysninger såsom postnummer,By.

Hvad vi gør med de oplysninger, vi indsamler

Vi har brug for disse oplysninger for at forstå dine behov og give dig en bedre service, og især af følgende grunde:

  • Internal record keeping.
  • Vi kan med jævne mellemrum sende salgsfremmende e-mails om nye produkter, særlige tilbud eller anden information, som vi tror, du kan finde interessant ved at bruge den e-mailadresse, du har angivet og tilmeldt dig til.

Sikkerhed

Vi er forpligtet til at sikre, at dine oplysninger er sikre. For at forhindre uautoriseret adgang eller offentliggørelse, har vi indført passende fysiske, elektroniske og ledelsesmæssige procedurer for at sikre og sikre de oplysninger, vi indsamler online.

Hvordan vi bruger cookies

En cookie er en lille fil, som beder om tilladelse til at blive placeret på din computers harddisk. Når du er enig, tilføjes filen, og cookien hjælper med at analysere webtrafik eller giver dig besked, når du besøger et bestemt websted. Cookies gør det muligt for webapplikationer at svare dig som enkeltperson. Webapplikationen kan skræddersy sin drift til dine behov, kan lide og ikke lide ved at indsamle og huske information om dine præferencer.

Vi bruger trafiklog-cookies Google Analytics til at identificere, hvilke sider der bruges. Dette hjælper os med at analysere data om websider trafik og forbedre vores hjemmeside for at skræddersy den til kundernes behov. Vi bruger kun disse oplysninger til statistiske analyseformål, og derefter fjernes dataene fra systemet.

Overordnet set hjælper cookies os med at give dig et bedre websted ved at gøre det muligt for os at overvåge, hvilke sider du finder nyttige, og som du ikke gør. En cookie giver os på ingen måde adgang til din computer eller nogen information om dig, andet end de data, du vælger at dele med os. Du kan vælge at acceptere eller afvise cookies. De fleste webbrowsere accepterer automatisk cookies, men du kan normalt ændre din browserindstilling at afvise cookies, hvis du foretrækker det. Dette kan forhindre dig i at udnytte webstedet fuldt ud.

Links til andre websites

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider af interesse. Men når du først har brugt disse links for at forlade vores side, skal du bemærke, at vi ikke har nogen kontrol over den anden hjemmeside. Derfor kan vi ikke være ansvarlige for beskyttelsen og privatlivets fred af enhver information, som du giver, mens du besøg af sådanne websteder og sådanne websteder er ikke underlagt denne fortrolighedserklæring. Du bør udvise forsigtighed og se på den fortrolighedserklæring, der gælder for det pågældende websted.

Kontrollering af dine personlige oplysninger

Du kan vælge at begrænse indsamlingen eller brugen af dine personlige oplysninger på følgende måder:

  • Hver gang du bliver bedt om at udfylde en formular på hjemmesiden, skal du kigge efter boksen, som du kan klikke for at angive at du ikke ønsker, at oplysningerne skal bruges af nogen til direkte markedsføringsformål
  • hvis du tidligere har accepteret, at vi bruger dine personlige oplysninger til direkte markedsføringsformål, du kan til enhver tid ændre mening ved at give os besked ved at bruge vores kontaktoplysninger

Vi vil ikke sælge, distribuere eller lease dine personlige oplysninger til tredjeparter.

Hvis du mener, at nogen oplysninger, vi har om dig, er forkerte eller ufuldstændige, skriv til eller e-mail os hurtigst muligt på ovenstående adresse. Vi vil straks rette enhver information, der viser sig at være forkert.

Liste over cookies, vi indsamler

Tabellen nedenfor viser de cookies, vi indsamler, og hvilke oplysninger de gemmer.

Cookie Navn Cookie beskrivelse
FORM_KEY Gemmer tilfældigt genereret nøgle, der bruges til at forhindre forfalskede anmodninger.
PHPSESSID Dit sessions-id på serveren.
GUEST-VIEW Giver gæster mulighed for at se og redigere deres ordrer.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Et link til information om din indkøbskurv og visningshistorik, hvis du har bedt om dette.
STF Oplysninger om produkter, du har sendt til venner via e-mail.
STORE Den butiksvisning eller det sprog, du har valgt.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Angiver om en kunde har tilladelse til at bruge cookies.
MAGE-CACHE-SESSID Letter caching af indhold i browseren for at få siderne til at indlæses hurtigere.
MAGE-CACHE-STORAGE Letter caching af indhold i browseren for at få siderne til at indlæses hurtigere.
MAGE-CACHE-STORAGE-SECTION-INVALIDATION Letter caching af indhold i browseren for at få siderne til at indlæses hurtigere.
MAGE-CACHE-TIMEOUT Letter caching af indhold i browseren for at få siderne til at indlæses hurtigere.
SECTION-DATA-IDS Letter caching af indhold i browseren for at få siderne til at indlæses hurtigere.
PRIVATE_CONTENT_VERSION Letter caching af indhold i browseren for at få siderne til at indlæses hurtigere.
X-MAGENTO-VARY Letter caching af indhold i browseren for at få siderne til at indlæses hurtigere.
MAGE-TRANSLATION-FILE-VERSION Letter oversættelse af indhold til andre sprog.
MAGE-TRANSLATION-STORAGE Facilitates translation of content to other languages.

LÆS DENNE AFTALE GRUNDIGT!

Accept af "kontraktvilkår" er vilkårene i en juridisk aftale mellem dig og Vitanetshop.eu Ved at acceptere, gennemse og / eller bruge dette websted anerkender du, at du har læst, forstået, accepterer disse vilkår og at du er over 18 år. Hvis du ikke accepterer disse vilkår, er du ikke berettiget til at bruge Vitanetshop.eu

GDPR

Data hentet af Vitanetshop.eu, er blevet indtastet af dig på tidspunktet for enten bestilling eller oprettelse af en konto, disse vil ALDRIG deles med en tredjeparts virksomhed / person !!!

Vi videresælger ikke personlige oplysninger og videregiver ikke dine personlige oplysninger til andre. Disse registreres kun i vores kundekartotek. Du kan til enhver tid få slettet dine oplysninger ved at logge ind og trykke på linket "GDPR - Slet Konto", BEMÆRK at slettede data kan ikke blive gendannet. For at du kan indgå køb hos Vitanetshop.eu, har vi brug for følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger, med det formål at kunne levere varen korrekt til dig. Personoplysningerne registreres hos Vitanetshop.eu og opbevares i op til 2 år, hvorefter oplysningerne bliver arkiveret. Du kan til hver en tid få slettet dine data.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcist hvilke oplysninger der indsamles, og hvorfor. Direktøren og de ansatte for Vitanetshop.eu , har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret via SSL. Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos Vitanetshop.eu , har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed, rettes til Vitanetshop.eu  via e-mail [email protected]

Cookies

På Vitanetshop.eu anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig. Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer. Hvordan dette gøres, afhænger af din browser.

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på Vitanetshop.eu. Dette er et statistik-system, der opsamler information, som kan give et statistisk billede af hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades mv. Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere Vitanetshop.eu.

Display Advertising

Vitanetshop.eu anvender remarketing til at annoncere og samle annoncevisninger online. Tredjepartsleverandører, herunder Google, facebook, kan vise vores annoncer på websteder på tværs af internettet. Du kan at fravælge Google Analytics til Display Advertising, men hvordan dette gøres, afhænger af din browser. Du kan evt. finde hjælp her

Brud

Skulle der være et brud i vores system, og dine data på en eller anden måde er blevet kompromitteret, vil du blive kontaktet indenfor 72 timer. 

Online Dispute Resolution

Vitanetshop overholder EU-reglerne af 15 feb 2016 hvor alle websteder er pålagt at linke til EU's Online Dispute Resolution hjemmeside